viernes, 5 de febrero de 2010

"DONES EN XARXA" Lliurament de diplomes a Vilanova i la Geltrú


El proper dijous 25 de febrer, realitzarem l’acte de lliurament de diplomes per a les participants en els tallers d’iniciació a Internet “Dona connectat!” i els d’introducció a les eines de la web 2.0 “Activisme 2.0”. L’acte constarà d’una petita xerrada a càrrec de la nostra coordinadora Maria Freiría.

Després del lliurament de diplomes us convidaremos a un petit refrigeri. L’acte és públic i gratuït i es realitzarà al Centre Cívic de la Geltrú, plaça de l’Associació d’Alumnes Obrers, S/N, a les 18:30

Us esperem!


Imprimir

La Carlota et parla de sexe...



Moltes de vosaltres recordareu laCarlota, el personatge literari més famós de la nostra presidenta, la Gemma Lienas, pels seus didàctics diaris blau, lila i vermell. I és que quan la Carlota era una adolescent, sovint es feia preguntes sobre violència de gènere, igualtat o sexualitat.
Ara, l’entranyable personatge de la Gemma Lienas s’ha fet gran i vol compartir amb tots i totes nosaltres tot el que ha après al llarg d’aquests anys fent-se preguntes. Especialment, sobre sexe.
A Dones en Xarxa ens hem adonat de les inquietuds de moltes noies i, naturalment també de nois, sobre aquest tema, i com que sabem que la Carlota té moltes ganes de donar un cop de mà amb els seus coneixements, hem creat:
"La Carlota et parla de sexe", el nostre nou consultori sobre relacions sexuals i afectives.
Com funcionarà? És molt senzill!
Podeu participar tant si sou noies com noi i no us talleu! La Carlota i Dones en Xarxa volem ajudar-vos a resoldre els vostres dubtes o escoltar-vos si teniu ganes de compartir amb nosaltres les vostres experiències.
Cada mes, penjarem un post al bloc de la web parlant d’algun tema d’interés. Com podreu veure, ja hi ha dues entrades pujades, La primera vegada, i El tractament post-coital o la píndola del dia després. Ja podeu animar-vos a deixar els vostres comentaris!
Si teniu qualsevol dubte sobre sexualitat, entreu a la pestanya ’Consultori’ i envieu les vostres preguntes sense vergonya! La Carlota les anirà responent totes, i un dia al mes -que anunciarem amb temps- es connectarà per fer una consulta en directe per a totes i tots els que volgueu.
Heu vist que senzill? Doncs ara només és qüestió d’entrar a la web i preguntar el que sempre hem volgut saber. Aquell tòpic de "Tot el que sempre has volgut saber sobre sexe però mai t’has atrevit a preguntar" s’ha acabat amb el consultori de la Carlota!
Pregunta, consulta, no et tallis! Cal saber de sexe!

Propera trobada bloguera

12 de febrer, Beers & Blogs per a Noies
dilluns 1 de febrer de 2010

Propera trobada bloguera

El proper divendres dia 12 de febrer tindrà lloc el Beers & Blogs per a noies, una trobada habitual de Dones de Xarxa, i un dels nostres projectes estrella.

Des de fa un any, Dones en Xarxa organitza cada dos mesos aquesta trobada informal de dones i noies a qui els apassiona el món dels blogs. A alguna cerveseria cèntrica de Barcelona ens hi reunim, i prenem algua beguda i un pica-pica per fer la trobada més amena i casual.

Hem aconseguit crear una sòlida xarxa de blogueres de totes les edats i és molt enriquidor trobar-nos totes un cop cada dos mesos, per donar la benvinguda a les que s’hi uneixen per primer cop. Hi ha de tot: des de les més actives a la xarxa, les més expertes en Tic’s, les que tot just s’acaben d’obrir la bitàcola, fins les que encara no s’han decidit a obrir-se el blog. El que és segur és que després de la trobada, les que encara no tin guin blog tindran moltes ganes de tenir-ne un!

Si us hi voleu apuntar, el dia 12 de febrer té lloc el següent Beers & Blogs per a noies. Ens reunirem a la cerveseria Qu-Qu, al Passeig de Gràcia, 24, Barcelona. Per a confirmar assistència, entreu aquí o envieu un mail adonesenxarxa@donesenxarxa.cat

Podeu venir acompanyades i si no podeu venir, es prega que passeu aquesta informació!


Imprimir