miércoles, 25 de enero de 2017

MÚSICA - Hallelujah - Marina Marlo





https://www.youtube.com/watch?v=npkFNF510Ck



Publicado el 26 jul. 2015
Marina Interpretando Hallelujh, canción escrita por Leonard Cohen

I've heard there was a secret chord
That David played, and it pleased the Lord
But you don't really care for music, do you?
It goes like this
The fourth, the fifth
The minor fall, the major lift
The baffled king composing Hallelujah

Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah

Your faith was strong but you needed proof
You saw her bathing on the roof
Her beauty
in the moonlight
overthrew you
She tied you
To a kitchen chair
She broke your throne,
she cut your hair
And from your lips she drew the Hallelujah

Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah

Maybe I've been here before
I know this room, I've walked this floor
I used to live alone before I knew you
I've seen your flag on the marble arch
love is not a victory march
It's a cold and it's a broken hallelujah

Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah

There was a time you'd let me know
What's real and going on below
But now you never show it to me do you?
Remember when I moved in you?
The holy dark was moving too
And every breath we drew was hallelujah

Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah

Maybe there's a God above
And all I ever learned from love
Was how to shoot at someone who outdrew you
It's not a cry you can hear at night
It's not somebody who's seen the light
It's a cold and it's a broken hallelujah

Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah


MÚSICA - LA VIDA ES BELLA NOA Y MIGUEL BOSE "CON LETRA"





https://www.youtube.com/watch?v=g9yvxEOJV34

Yo 
Al verte sonreír
Soy 
El niño que ayer fui 
Si yo velo por tus sueños
El miedo no vendrá y así sabrás lo bello que es vivir...
Nunca pares de soñar,
que una noche la tristeza se irá sin avisar
y al fin sabrás lo bello que es vivir.

Si yo velo por tus sueños
El miedo no vendrá y así sabrás lo bello que es vivir...
Nunca pares de soñar,
que una noche la tristeza se irá sin avisar
y al fin sabrás lo bello que es vivir.


MÚSICA - DE VUELTA A LOS AÑOS 60 - JIVE BUNNY AND THE MAXTER MIXES






https://www.youtube.com/watch?v=aNG5zhg4qes

martes, 24 de enero de 2017

Avisos activats per neu a cotes baixes a moltes comarques catalanes

Catalunya Diari



Aquest dimecres la neu podria caure per sota dels 500 metres d'altitud

La neu podria caure per sota dels 500 metres. CEDIDA

Dimecres esperem un nou canvi de temps que podria deixar neu a cotes força baixes en algunes comarques catalanes. La neu podria caure en forma de ruixats irregulars durant la tarda i el vespre, especialment entre les comarques de Girona i Barcelona. 

ACTUALITZACIÓ | Dimarts 24 de gener a les 14 h

Els últims mapes del temps mantenen la possibilitat de veure neu a cotes força baixes aquest dimecres en algunes comarques catalanes. Els ruixats cauran especialment entre la tarda i el vespre. Es confirma que la possibilitat més alta de ruixats en forma de neu es concentrarà a lescomarques de Girona i Barcelona, tot i que puntualment també podrien arribar al nord de Tarragona. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per neu a cotes baixes a 21 comarques catalanes per aquest dimecres. L'avís inclou les comarques de l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alt Urgell, la Cerdanya, el Solsonès, el Berguedà, el Ripollès, la Garrotxa, Osona, el Bages, el Moianès, la Segarra, l'Anoia, el Vallès Occidental, la Conca de Barberà, l'Alt Camp, el Baix Penedès, l'Alt Penedès, el Garraf i el Baix Llobregat.

L'avís indica la possibilitat d'acumulacions de 2 cm de neu a cotes al voltant dels 500 metres. La cota de neu però estarà situada al voltant dels 400 metres, puntualment per sota. Localment les precipitacions seran en forma de neu granulada.

Avisos de neu a cotes baixes per dimecres 25 de gener de 2017 METEOCAT

ACTUALITZACIÓ | Dilluns 23 de gener a les 14 h

Arriba una nova oportunitat de veure neu a cotes baixes al territori català. Sembla que durant el matí, i especialment durant la tarda i el vespre de dimecres, els ruixats aniran guanyant terreny a moltes comarques, especialment les comarques de Girona i de Barcelona. Esperem que els ruixats siguin irregulars i en conjunt febles. Es preveu que comencin a caure en comarques com el Ripollès, la Garrotxa, Osona, el Bages, el Solsonès, el Pla de l'Estany, l'Alt Empordà o el Gironès. Al llarg de la tarda aquests ruixats s'aproparan a la costa de Girona, de Barcelona i puntualment també a la costa nord de Tarragona. En conjunt la cota de neu serà baixa al voltant dels 300 o 400 metres, puntualment per sota a les comarques interiors de Girona.

El temps insegur no acabarà de marxar de Catalunya en tota la setmana. Entre divendres i dissabte una nova borrasca ens tornarà a afectar i tornarem a tenir dies força ennuvolats amb pluges o plugims a bona part de Catalunya. Les temperatures, tot i que pujaran lleugerament els propers dies, es mantindran força baixes i l'ambient serà força fred.

La situació és força complicada de preveure. Arribarà un petit embossament d'aire molt fred a totes les capes des del nord d'Europa i dimecres es pot trobar aproximadament sobre la vertical de Catalunya. A causa de la seva reduïda extensió qualsevol petit canvi en els mapes dels temps les pròximes hores podria fer canviar totalment el pronòstic del temps; per tant s'haurà d'anar seguint la situació.

http://catalunyadiari.cat/noticia/17434/avisos-activats-per-neu-a-cotes-baixes-a-moltes-comarques-catalanes

sábado, 21 de enero de 2017

Grafología de dos presidentes: Obama y Trump. Del liderazgo conciliador al liderazgo coercitivo

GRAFOLOGIA  -  SANDRA CERRO








Estados Unidos ha elegido abandonar el legado de un liderazgo conciliador para dar paso a un estilo de liderazgo autoritario, de tipo coercitivo. En este breve artículo, pretendo realizar una comparativa, desde el análisis grafológico de  Barack Obama y de Donald Trump, en cuanto a diferencias de temperamento y centrando además el enfoque en el estilo de liderazgo.
Si observamos la caligrafía del presidente saliente, Barack Obama, encontramos una escritura de formas mixtas, que nos muestra un temperamento seguro, maduro y firme, pero afectuoso y taimado. La apertura de “m” y “n” en guirnalda, el tamaño normal de la escritura, la cohesión agrupada interletras y las palabras extendidas, nos hablan de expansión, sociabilidad, empatía, habilidades para conectar con los demás y de comunicación. Observamos presencia de ligados altos y originales (especialmente en la “t”), acompañando a una velocidad ágil en el escrito, que desvelan poderosa inteligencia lógica en el escribiente. La inclinación vertical, manteniendo los 90º, pero con vibración, nos habla de equilibrio, prudencia en la toma de decisiones, estabilidad emocional y capacidad de autocontrol. La dirección horizontal flexible del renglón, en un conjunto ordenado, sin choques interlineas, nos habla de buena capacidad de adaptación al medio, sentido ético y respeto hacia el prójimo. La guinda al pastel del liderazgo la marca la “t” con barra a una altura media, que nos habla de dotes de mando comedidas, lo que sumado a los rasgos anteriores, nos habla de un líder conciliador e inspirador, más realizador y autoafirmador, más social que autoritario, que ejerce el liderazgo desde la moderación y el equilibrio.
Barack Obama grafología
El líder que representa Donald Trump es, por el contrario, el clásico líder dictatorial de tipo coercitivo. Es el líder del yo ordeno y yo mando, más autoafirmador que realizador, que demanda ser el centro de atenciones, y que requiere obediencia inmediata y sumisión por parte de sus subordinados. Para este tipo de líder las únicas opiniones y soluciones válidas son las suyas, y no escucha ni toma en cuenta la opinión del resto. Es el liderazgo del poder, que se ejerce desde la cúspide de la pirámide, que lidera desde el miedo.
Una característica clave en la escritura de los líderes autoritarios es la profusión de ángulos, que remarca el temperamento fuerte y además inflexible. Si se suma la presión firme con trazos verticales muy marcados, indica autoafirmación, vara de mando, ejercicio del poder desde la cúspide. Los rasgos finales horizontales acerados o en forma de maza,  la barra de la “t” alta, hacia arriba, o con forma de “sable”, son gestos gráficos de autoridad imperativa, tajante, cortante e intransigente, que no admite réplica alguna.
Además de estos rasgos que definen al líder autoritario, en la escritura de Donald Trump encontramos también otros rasgos singulares de personalidad invasiva, con un carisma apabullante pero cruelmente mordaz, con golpes de genio estrepitosos e incluso maldad, sin que podamos descartar tendencias agresivas. Su escritura grande con mayúsculas poderosas, junto a la marcada presión del escrito, nos muestra a una persona que se deja ver allá por donde pasa, y a la que le gusta ser vista y admirada, que deja firme huella y nunca pasa desapercibida su presencia.
En la muestra se observa un rasgo en zigzag – en la “B” de “Best”, rasgo tipo de carácter irascible y propenso a estallar como una estruendosa tormenta. Pero la grafía de la firma es la que lanza todo el impacto sobre nuestro análisis, al reflejar, como una auténtica carga de artillería, con ángulos profundos, “dientes de sierra”, finales de letra en forma de maza, e impetuosa presión, todo el  temperamento duro, inflexible, tremendamente frío e incluso agresivo, del nuevo presidente de los Estados Unidos.
Donald Trump grafología
Como apunte, ciertamente revelador, para completar el análisis, no puedo menos que aportar una comparativa de la escritura de Trump con la de uno de los líderes nazis, a los que ya dediqué otro artículo: Heinrich Himmler. Apenas hay que hacer comentarios, grafológicos o no, para entender esta de por sí elocuente imagen:
Donald Trump Heinrich Himmler
Sandra Mª Cerro
Grafóloga y Perito calígrafo
www.sandracerro.com

Artículos relacionados:

http://www.sandracerro.com/obama-y-trump-del-liderazgo-conciliador-al-liderazgo-coercitivo/

viernes, 20 de enero de 2017

MÚSICA - Bruce Springsteen - You Never Can Tell // Bruce Springsteen - Burning Love Into Satisfaction // Bruce Springsteen - Brilliant Disguise





Bruce Springsteen - You Never Can Tell



Bruce Springsteen - Burning Love Into Satisfaction



Bruce Springsteen - Brilliant Disguise

jueves, 19 de enero de 2017

MÚSICA - David Garrett - AIR - Johann Sebastian Bach // David Garrett - Albinoni - Adagio // David Garrett- La Campanella (Paganini)




David Garrett - AIR - Johann Sebastian Bach.




David Garrett - Albinoni - Adagio - 

Berlin 08.06.2010



David Garrett- La Campanella (Paganini)

https://www.youtube.com/watch?v=0OY2-83CT1g

miércoles, 18 de enero de 2017

CANÇÓ INFANTIL - Zum zum fa l'abella


Cançó de Tonietti sobre l'abella per a la classe de P-4/P-5



https://www.youtube.com/watch?v=6WRdb3yS61A


ZUM ZUM FA L'ABELLA,
ZUM ZUM VA VOLANT,
ZUM ZUM AI QUE EM PICA,
ZUM ZUM M'HA PICAT.

M'HA PICAT, M'HA PICAT , A LA PANXA,
M'HA PICAT, M'HA PICAT , I JO M'ENFADAT.

ZUM ZUM FA L'ABELLA…

M'HA PICAT, M'HA PICAT , EN EL NAS,
M'HA PICAT, M'HA PICAT ,I JO M'ENFADAT.

ZUM ZUM FA L'ABELLA…

M'HA PICAT, M'HA PICAT , EN EL PEU
M'HA PICAT, M'HA PICAT ,I JO M'ENFADAT.

ZUM ZUM FA L'ABELLA…

M'HA PICAT, M'HA PICAT , EN EL CAP
M'HA PICAT, M'HA PICAT ,I JO M'ENFADAT.


http://gmbutzins.blogspot.com/2014/03/zum-zum-fa-labella.html

lunes, 16 de enero de 2017

MÚSICA - "Les quatre i deu" - Luis Eduardo Aute amb Amics de les Arts






(Vídeo gravat per Marc Riera durant el concert de Luis Eduardo Aute el 18 de febrer del 2016 al Palau de la Música Catalana)




https://www.youtube.com/watch?v=A0pkdgVTqKs


Érem al cine, ho recordes?
A l'Est de l'Edèn, el sol brillava fort.
En James Dean tirava pedres
a una casa blanca
quan et vaig fer un petó.
Va ser la primera vegada,
els teus llavis eren com el paper.
Quan vam sortir allà a la porta
un inspector infeliç va dir-nos
«els carnets».
Me’n vaig tornar a l'acadèmia,
no em podia perdre la classe de francès.
Tu, una hora i mitja esperant-me,
jo m'asseia esbufegant aquí mateix.
Vols un gelat de maduixa
o t'estimes més que et demani ja el cafè?
Digue'm què tal, com et trobes?
Bé, de fet, que ja sé que tu em diràs «molt bé».
Té, és una foto molt lletja,
el petit havia nascut feia molt poc.
Porti'm el compte quan pugui.
Calla, que et vaig dir que convidava jo.
I ara tu no t'entretinguis,
que és molt lluny el magatzem per anar-hi a peu.
Truca'm el dia que puguis, vinga afanya't,
que ja són les quatre i deu.

http://www.catorze.cat/noticia/3898/quatre/deu